L
lovediwan
Guest
Merhaba mikrodenetleyici yeniyim ama ben uzman değilim Labview Yani herkes USB Kullanarak Labview için PIC18F2550 ile nasıl bulmak bana orada yardımcı olduğunu. [/B] Bye teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Luca dosyası Kabanga Saygılar olduğunu
Hiç bir fikrim yok. Ben C18 nasıl kullanılacağını bilmiyorum. CCS olarak bunu derlemek için PCWH veya daha yüksek sürümü gereklidir.Sinoj BS yazdı: Nasıl C18 için CSS kaynak kodu noktası olabilir? Yoksa C18 herhangi bir kod var? Ben eksik / geçersiz 'pch.crg' dosyası nedeniyle CCS kodu oluşturmak olamazdı.
Si debe funcionar tr LabView 8.5 (y en cualquier sürümü que sea mas nueva que 7.1) Pero no funciona tr Vista porque el sürücüsü que provee Microchip no funciona mas que en WinXP y Win2000. Al parecer saman un sürücüsü que se llama WinUSB que Viene con Vista y es mas facil de usar. No lo o hecho Pues no tengo Vista, ni düzlem de instalarlo en el futuro inmediato. Yapabilirsin buscar informacion acerca de ese sürücüsü y utilizarlo de manera benzer bir como lo hago en mi Programa. Suerte! Bu LabView 8.5 (ve 7.1 daha yeni herhangi bir sürümü) üzerinde çalışması gerekir. Microchip sağlayan sürücü sadece WinXP ve Win2000 çalışır çünkü Ama Vista'da çalışmıyor. Görünüşe göre, Vista kullanımı kolay WinUSB adlı bir sürücü var. Bunu google ve mümkün olduğunu düşünüyorum eğer benim kendi oluşturabilir veya değiştirebilir benim programa dayalı olabilir. İyi şanslar!Ligator yazdı: Bu vi Vista üzerinde Labview 8.5 çalışır mı? Üzgünüm, ben, hiç İngilizce İspanyolca konuşuyoruz.