J
jeevan.life
Guest
temp oynarken herhangi bir sorun varsa söyle onun gerçek zaman mümkün ya da değil olup olmadığını önermek beni lütfen nasıl temp ile oynayabilirsiniz. sonra kaydediyorum? bu senin kontrolünde ... size ans açıklayabilir olamaz? STA sırasında geçici alabilir. dikkate ama nasıl bandı sonra? .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj 11:24 eklendi ---------- Önceki Mesaj oldu 11:21 ---------- [/SIZE] [/COLOR]merhaba havuç dışlayan ve vilations olan kombi gecikmeler ile ayarlanabilir ve u artış geçici çalışma ve u decrese temp .. sadece bu ise daha az olması durumunda, bu gecikmeler daha olacak tutun ve ihlalleri kurmak Benim thoguht
cips çalışmak için yapılır sanmıyorum laboratuarları sadece ya .... ben temp dışarıda bırakın söyleyebilirim. ve temp ile oynamaya. ihlalleri düzeltmek için .... artırmak / veriyolunu gecikme azaltmak veya saat yol çarpık tanıtmak için en iyisidir ...Eğer alıyorsanız Merhaba Havuç, çip üretim sonra, ihlal tutun. o zaman işe yaramaz. Ama o iş yapmak istiyorsanız eğer hala, beklemeye ihlali çalışması yapabilirsiniz ters orantılı olduğundan, sizin tutma süresi ihlali bağlı laboratuar sıcaklığı artırmak, laboratuara gidin.