B
Blank Stare
Guest
Merhaba. Ben elektronik neredeyse tam bir newb ve ben aptal sorular sormak veya ilgisiz bilgiler sunuyoruz eğer bana karşı sabırlı olacağını umuyoruz ... Ben bir tuz serpme için bir kontrol kutusu inşa ediyorum. Eski denetleyici gitti, ve ben yeni bir fabrika bir istemiyorum, ben dashboard ben sonunda projenin kutunun dışında alabileceği tek ve montaj istiyorum. İşte benim parametreler şunlardır: Motor çalıştırıldığında 12 40 amp VDC hazırlayacaktır. Açma / kapama anahtarı değişken hızlı arama değişken hız aşırı binmek, tam hız dalgalanma için. 50 amper röleler (bir ana güç anahtarı tarafından kontrol edilir, diğer akım by-pass anahtarı tarafından kontrol edilir. Düğmesi anahtarı tarafında 10amp kesiciler, ve motor tarafında 40 itin. Altında çok basit ve maliyeti olmalı 100.00 ABD projesinin kutusu bir çift çete elektrik kutusu benim cetvel bulabilirim zaman ölçüleri alacak -.! LOL Ben bir reosta alacağı öğrendim Özetle, ben, kuruluma hazır olarak tasarlanmış her şey var ve çok sıcak. Öyle bir PWM MOSFET kullanmasını önerdi ve ben MOSFET süslü bir güç rölesi daha fazla bir şey olduğunu anlıyorum, ama ben bir PWM şematik sığar nasıl anlamıyorum ki?