3 ila 8 hat dekoder ile 5-to-32 hat dekoder

[Quote = sachindahiya] efendim, ben 5 ila 32 satır kod çözücü [/quote] şematik yukarıdaki mesajları kontrol istiyorum. Onun zaten yayınlanmıştır.

umurumda değil gibi nasıl ondalık dekoder istimal bcd kod kullanılmayan kombinasyonları bir bcd tasarlayabilirsiniz

Dinamik kod çözücü (5-32 bit) bina herhangi bir yardım.

Sevgili Ağaç Yapısı kullanarak 5-32 bit dekoderin tasarımı bana yardım

sir.can beni kullanarak 5-to-32 çözücü şematik vermek; (1) 2-to-4 kod çözücü (2) 3-to-8 kod çözücü (3) 4-to-16 çözücü so.i 3 şematik gerekir . Eğer kısa sürede possible.before yarın olarak benim e-posta gönderebilirsiniz. Bu benim e-posta zazlyna@yahoo.co.uk

I bir enable 2to4 Dekoder ile dört 3Görüntüleri 8 satır kod çözücüleri ile 5-32 dekoderin bir dekoder olabilir. Bir blok diyagramı ile teşekkür edin. Eğer benim email omarobaby (@) yahoo göndermek olabilir (.) com çok teşekkür ederim

merhaba! burada yeni im! i 4 ila 16 satır kod çözücü inşa etmek istiyorsanız bu yüzden 5 (2 ila 4) dekoderler gerekiyor? : Idea:

[Quote = Usame Jaber] merhaba! burada yeni im! i 4 ila 16 satır kod çözücü inşa etmek istiyorsanız bu yüzden 5 (2 ila 4) dekoderler gerekiyor? : Idea: [/quote] evet oder dört 2 * 4 kod çözücüleri enbling için 1

thread 5-to-32_8065.gif (11.3 KB) zaten şemadaki orada parçacığı olan dosyayı bulmak ..

merhaba!! Ben 3-ro-8 hattı kod çözücüleri ile 5-to-18 hat dekoder inşa etmek istiyoruz. Bana yardım edebilir misin?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back