3 ila 8 hat dekoder ile 5-to-32 hat dekoder

F

fm_com_28

Guest
Sevgili, ben dört tane 3-ro-8 hattı enable kod çözücüleri ve 2 ila 4 satır kod çözücü ile bir 5-to-32 hat dekoder inşa etmek istiyoruz.

Eğer 5 giriş satırları varsa ve çıkış hatları artık hatları d0, d1, ve bütün 3 ila 8 hat dekoderlere d2 bağlamak 2-to-4 satır kod çözücü d0 lsb d1 d2 d3 d4 msb connect d3 ve d4 vardır izin gerekir. Şimdi ilk çıkış ilk 3-to-8 satır kod çözücüleri izin yapar böyle 3-to-8 satır kod çözücüleri işaretçilerine etkinleştirmek için 2 ila 4 hat dekoder çıkışı bağlayın. Sizin gerekli çıkış tekrar kendini denemek ve u şematik gerekirse sadece burada yayınlayın olan 3-to-8 satır kod çözücüleri 32 çıkış thats. Bu yararlı oldu, bana yardım düğmesini basın unutmayın.

biz herhangi invertörler koymazsanız arkadaşım hala değil mi?

[Quote = nikhilele] burada şematik [/quote] nikhilele, devre çalışmayacaktır! 3 alt ICs ABC hatları bağlı değil! ve son IC hiçbir bağlantısı yoktur! Burada düzeltilmiş şemasıdır. Ayrıca son IC ile invertör (7404) yerine AND geçidi kullanabilirsiniz. Bu durumda G1 D3 bağlanmak ve G2A D4 ters. EDIT: Ohh ben bu konu neredeyse 3 yaşındaki bir fark etmedi! neyse: D

Efendim, nasıl 10-1024 dekoder yapmak için bu uzatacak? 4 ila 16 çözücüleri kullanarak mümkün olacak?

[Quote = cerberus_14] Efendim, nasıl 10-1024 dekoder yapmak için bu uzatacak? 4 ila 16 çözücüleri kullanarak mümkün olacaktır? [/quote] Ben bir CPLD veya FPGA bunun için yerine ayrık ICs kullanmak öneririz

hi cmos! nasıl bir 6-64 dekoder hakkında? teşekkürler!

[Quote = hyuugapatik] merhaba cmos! nasıl bir 6-64 dekoder hakkında? teşekkürler! [/quote] Onun yapılabilir. Onlara 16 gerekir. Ama ben herhangi bir ayrık 6-64 dekoder IC görmedim!

[Quote = fm_com_28] Sevgili, ben bir 5-to-32 hat dekoder inşa etmek isteyen dört 3-ro-8 hattı enable kod çözücüleri ve 2 ila 4 satır kod çözücü. [/Quote]

pz NAND veya NOR kapısı kullanarak 5-32 biraz dekoder inşa bana yardım et. Plz yardım

Pz NAND veya NOR kapısı kullanarak 5-32 biraz dekoder inşa bana yardım [= mtechvlsi alıntı]. Plz yardım [/quote] Bu bunu uygulamak nasıl. Oldukça kolay, değil mi? : D

dostum teşekkürler, evet i 2-4 ve 3-8 kod çözücüleri kullanarak aracılığıyla uygulamaya edildi. u cud NOR mantık designin 5-32 bit dekoder bana yardım ederseniz ben tekrar ur yardım ihtiyacı olacak.

[Quote = mtechvlsi] i 2-4 ve 3-8 kod çözücüleri kullanarak aracılığıyla uygulamaya edildi. [/Quote] Ben ne yaptım Thats. İşte kapıları NOR kullanarak uygulamasıdır. Eğer yanıtlar yararlı bulursanız düğmesine tıklayın "Beni yardımıyla".

Tüm teşekkür u ur ayin 1. ama deployin 3-8 Nisan decodern n 2-4 Ocak deocder oldu. i ip hatları 4m 3-8 dekoder eğer başka yerlerde bağladığınız yukarıdaki kutuyu r sonunda tekrar sormak istedim? 2. kutuda aynı?

Hayır onlar sadece girişleri vardır. Başka bir yerde bağlı değil. E MSB, A LSB. Bunun matris bağlantısı olduğundan, sadece bir 3-8 ve bir 2-4 dekoder lazım. Lütfen (ip = giriş, 4m from =) Burada SMS / Metin türü dil kullanmak yok. Onun zor okunuyor.

Benim proje SNM, DRV, RM & WM Analiz için farklı teknoloji CMOS 6T SRAM Uygulanması. Frist i READ ve WRITE işlemi yapmak zorunda i Hücre Oranı ve PULL-UP Oranı hesaplamak yapmak istiyorum demektir. Sonra SNM analiz yapmak istiyorum, DRV, WM ve RM. Yüzden bana en kısa sürede ben bu proje ve ayrıca Devre diagram.I Bu circuit.plz yanıtı benim giriş ve çıkış içinde şaşkın nasıl yapacağını REPONSE gönderin .

i TCAM çok acil ve necessary.Plz cell.Its biri olarak en kısa sürede yanıt vermek teşvik etmek gerekir herhangi biri kendi prechage ckt ve duygusu amplifikatör beni TCAM hücrenin basit bir devre verebilir.

efendim, ben istiyorum 5 ila 32 satır kod çözücü şematik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back