Visual Basic ve USB!

M

metal

Guest
Merhaba tüm üniversite okuyan ilk günlerinde, ben IO.DLL, INPOUT32.DLL vb bulana kadar, PC paralel port kontrolü imkansız bir şey olduğunu düşündüm .. Şimdi hepimiz paralel veya seri port ya da kontrol cabale vardır. Tamam, güzel şu .... USB kontrol Peki, ben LPT ve Com portları ve Visual Basic veya Visual Basic.NET ile olduğu gibi aynı yapmak için bir DLL, OCX, VCX dosya kullanabilirsiniz yine de var mı. PIC zaten gerekli donanım ve yazılım var gibi bir PIC nad PC'nin USB bağlantı noktası arasında veri göndermek ve almak gerekiyor, ben istiyorum, burada fazladan denetleyicileri kullanmayın, ben de MECANIQUES gelen easyhid düşünmeye değilim. Tür gün

Paralel / seri portlar non-PnP arabirimleri vardır. Yapmanız gereken tek şey ilgili sicillere yazmaktır. Ama USB daha karmaşık bir bütündür. Belirli bir aygıtı sınıfı (örneğin HID, Mass Storage) desteklemek için tasarlanmıştır USB aygıtları için sürücüleri Windows ile kullanılabilir gelir, ve en az (ya da hiç) çalışması sürücü tarafında yapılmalıdır olabilir. Aksi takdirde, cihazınız için bir usb sürücüsü yazmak gerekir. Sürücü kullanılabilir hale geldiğinde, uygulamalar win32 çağrıları aracılığıyla dolaylı sürücüleri ile iletişim.

Yani Merhaba, ben ne yapabilirim ... Visual Basic 6.0 t kontrolü USB portu kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ...

Dediğim gibi, hepsi sizin USB aygıt tasarımı nasıl bağlıdır. Sürücüler satıcıları tarafından sağlanan gibi en kolay yolu, usb-seri dönüştürücü kullanmaktır. Sonraki kolay HID, Mass Storage veya CDC gibi yaygın aygıt sınıfları kullanmaktır. Bu yaklaşım, cihaz tarafında firmware daha karmaşık kılacak, fakat sürücü geliştirme minimum tutacak. Zor yaklaşımı tam bir özel usb aygıt içindir. Cihaz yan firmware biraz daha basit olduğunu, ama bunun için tam bir usb sürücü geliştirmek gerekir.

Selam Merhaba, ben bir dll, vcx, PC ve PIC mikro bir USB bağlantı noktasından veri göndermek ve almak için VB 6.0 ile birlikte kullanılabilir ocx dosyaları soruyordu lütfen. Ben gördüğünüz gibi .... ben ne istersem için pratik bir cevap yoksa lütfen, sadece yapıyorsun bütün puanları topluyor, cevap vermeyin.

Size pratik bir cevap istiyorsanız, size vermiş detay mevcut seviyesi ile ilgilendirmez. Ben sadece saçma spouting olsaydı, o yüzden yargıç kalanı için kalmış. Ben zaten senin usb cihaz tasarım ve her şey basit bir dll ile çözülebilir sanki, bir tek beden uyan tüm çözümde ısrar nasıl bir çok bağlıdır bahsettiniz. Ve bilgi için, ben noktaları / mesaj / olur hiç umursamadım ettik. Muhtemelen ben hatırlıyorum daha bağışladı ettik ve ben onları çok için herhangi bir ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Eğer kısa iseniz, benden bazı istemek için çekinmeyin. Neyse, benim tavsiyem, burada dll / whatever bulma şansın o kadar iyi istenmeyen olduğunu görünüyor.

USB uygulama hedefli liman, evrensel bir ocx veya veri aktarımı standart hızını korurken USB aracılığıyla IO aygıtı kontrol etmek için dll var. USB inteface ile Modem kendi sürücüsünün yüklü olması gerekir. Ben Checkmate hakkı bu durumda olduğunu düşünüyorum. Siz USB portu için evrensel ocx veya dll aramak için zaman harcıyorsun. Ama bunu yapmak için bir yol hala var ama USB veri aktarım hızı sınırlar, o SANAL COM bulunuyor. Config, maksimum hız Gerçek Com yaptığı gibi yaklaşık 5 kat sanal Com olarak bir USB ise. Siz USB bağlantı noktasına erişmek için Port.dll kullanabilirsiniz!

Merhaba kaba olmak için açıklaması için yarı teşekkürler ve özür matı, çok üzgünüm. Tamam, yarı, ben sana nasıl hakkında konuşuyorduk ne yapabiliriz, hız için çok aç değilim. Teşekkürler

Bu cevap nasıl yapılandırma Sanal COM portu size rehberlik etmek niyetinde değil, daha önce söylediklerim netleştirmek için sadece. Sanal COM creat için, kimin görevleri USB komutları (Gerçek) RS-232 komutları (sanal) derleme bir dosya gerekir. Sorun olduğunu, bu dosya nerede?? Siz ücretsiz sürücü aramak için "Sanal COM Port" Sürücü google üzerinde bir arama deneyebilirsiniz. Bu ücretsiz Burada belki sizin için yararlı ya da değil yükledi. Bu size kalmış ama herhangi bir ücret olmadan deneyebilirsiniz: D Ben bu konu ikinci dönersiniz

i ImageEnXLibrary.ocx >>> tescilli bir kopyasını herkese yardım lütfen!! gerek!

Sadece dış dünyadan bilgi küçük miktarda controling ve almak için USB kullanıyorsanız Merhaba, ardından [size = 7] [color = red] hid.dll [/color] [/size] Try it, orada kullanabilirsiniz VB HID.dll kullanarak bir örnek selvi tarafından yapılan kendi Web sitesinde Salam Hossam Alzomor kontrol edebilirsiniz

Orada USB iletişim için API, ancak VB onları kullanabilirsiniz eğer pencereler DDK ve i DLL dosyaadı bilemediğinde veya gerekir

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back