USB üzerinden PC'ye doğrudan Atmega8 bağlama

D

d_a_l_3

Guest
Merhaba ben Atmega8 var ve birisi ben PIC ile birçok Ama seri USB görünmediği ve daha sonra, fark bana yardımcı olabilir ben, Şimdi LedMatrix kontrol etmek, PC ile USB bağlantısı gerekir, ben ATMEGA (Thanks comunicate doğrudan methode gerekir

ATmega8 bir USB denetleyicisi spor olmadığından bir seri / paralel bağlantı veya basitçe (taklit) tüm bağlantı, bir seri gibi görünecek şekilde ana bilgisayarda bir sürücü yükler bir USB-seri dönüştürücü almak, ya kullanmak zorunda Eğer denetleyici konuşmak için herhangi bir program hakkında sadece kullanabilirsiniz böylece bağlayabilirsiniz. Ayrıca RS232-TTL seri düzeyinde tercümecisi lke MAX232 kullanmayı unutmayın. Özetlenen tüm bu sesleri aşağıdakileri yapabilirsiniz: USB-Seri çevirici alın ve bilgisayarınıza yükleyin Ayrıca, mikroişlemci için bir seviye çevirmen olarak bir MAX232 veya benzeri IC kullanın (ATmega8) bir buad oranı ve diğer seri ayarları karar verin pariy severim. Hemen kodu ile test edebilirsiniz yerleşik yardımcı program çoğu windows sürümleri ile önceden yüklenmiş olarak geliyor Hyper Terminal denir.

Merhaba Neden Atmel AT90USBxxx aygıtlardan birini kullanmayın, Bu USB portu bulunan bir AVR olduğunu. Olduğu gibi Sizin mega8 kod çalışır, sadece usb kodu Wb ekleyin

Merhaba Çünkü Ülkemde AT90USBxxx cihazları satın alamaz ... Bu sorun ... : D

Ben Bu bulduk www.obdev.at
circuit.gif
Ben aygıtı bağladığınızda söylemek Aygıt olarak tanınan- Bilinmeyen Aygıt PS Ben firmware ile, her şeyi iyi yapıyorum emin değilim .... Birisi yapmış olması halinde bu burada firmware gönderebilir miyim?? thx

ftdichip gelen FT232R veya FT245R kullanın, onlar da pencereler için iyi sürücüleri (VCP, DLL) sağlamak

merhaba, ben usb ile Atmega8'in bağlamak için bir program var ve avr den PC'ye veri göndermek. ama avr studio ile kod hata ayıklama, bu hataları "usbPoll,` usbMsgPtr ', `usbInit tanımsız başvuru' tanımsız başvuru` tanımsız başvuru "görünür. ve ben ana işlevi "usbdrv.c" eklediğinizde bu hata "` usbCrc16 'tanımsız başvuru "Bu değişkeni i acemisiyim" usbdrv.c "olduğunu biri bana lütfen yardımcı olabilir mi? i kaynak kodları eklenmiş. [/code]

hi, i `m usb arayüzü için bir FT232RL rs232 kullanarak ve sonuç iyidir. tek sorun mikro ile iletişim için bir grafik. exe programını yapıyor.

merhaba, ben usb ile Atmega8'in bağlamak için bir program var ve avr den PC'ye veri göndermek. ama avr studio ile kod hata ayıklama, bu hataları "usbPoll,` usbMsgPtr ', `usbInit tanımsız başvuru' tanımsız başvuru` tanımsız başvuru "görünür. ve ben ana işlevi "usbdrv.c" eklediğinizde bu hata "` usbCrc16 'tanımsız başvuru "Bu değişkeni i acemisiyim" usbdrv.c "olduğunu biri bana lütfen yardımcı olabilir mi? i kaynak kodları eklenmiş. [/code]
hey u bununla ilgili bir şey bulmak .... i ihtiyacı duyuyorum. yakında cevap lütfen

Dene [url = http://www.obdev.at/products/vusb/powerswitch.html] V-USB - PowerSwitch [/url] veya [url herhangi = http://www.obdev.at/products/vusb / prjobdev.html] V-USB - Atmel (r) V-USB Referans Projeler için Firmware-Sadece USB Driver [/url] veya [url = http://www.obdev.at/products/vusb/prjdisplay.html ] V-USB Tabanlı görüntüler ve LED'ler [/url] Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back