Toplayıcı için VHDL kodu arıyorsunuz

Sumant Sevgili toplayıcılar sayısız türleri ne istiyorsun tür vardır. belirtin pls. Kullanım ieee.std_logic_1164.all;; Yine, ben burada Kr, avi http://www.vlsiip.com Kütüphane ieee bir fulladder kodu yapıştırın ENTITY fulladder PORT IS (A, B, Cin: std_logic IN ; toplamı, cout: std_logic OUT); END ENTITY; MİMARLIK fulladder OF fonksiyonel BEGIN (A, B, Cin) SÜRECİ BEGIN IS (Cin = '0 've A = '0' ve B = '0 ') ardından toplamı ise

Ur're Xilinx kullanılarak, U ayrıca COREGEN da toplayıcı kullanabilir

bu en basit ve en iyi uygulama olacaktır. herhangi bir sentez aracı kullanarak ur eğer toplayıcı u (olmasa FPGA için, yalnızca ASIC) istiyorum çıkarabiliriz

sadece "+" kullanın! toplayıcı yaygın tasarımlarında kullanılan, her yerde bunun için toplayıcı modülü kullanamazsınız.

hi friend, i u tam toplayıcı için bu kodu kullanabilirsiniz düşünüyorum! kolay library IEEE; ieee.std_logic_1164.all kullanmak; tam varlık portu (a, b, c:; toplamı, taşımak std_logic in: std_logic üzerinden); sonunda tam; tam mimarisi fulladder toplamı başlayacak olan

Ben CMOS teknolojisi kullanılarak Tam Toplayıcı için Verilog kodu (HDL) ihtiyaç Lütfen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back