Nasıl Linux bir arka plan işlemi olarak bir işlem çalıştırabilirsiniz?

Y

ykul

Guest
Nasıl Linux bir arka plan işlemi olarak bir işlem çalıştırabilirsiniz? Biz complie n & komutu a.out verecek bir arka plan işlemi olarak bir işlemi çalıştırmak için, Unix gibi.

Sen ekran deneyebilirsiniz. Eğer sunucu logout bile, yine daha sonra tekrar süreci alabilirsiniz.

ekranı daha iyi ama biraz karmaşık. "Example_command &" sizin belirtildiği Unix gibi iyi çalışır.

dint o example_command ve elde????? Onunla ilgisi WHT. (I = 0;, ben bir program-ac main () {i uzun yazmak i

Herhangi bir komut ile sonlandırılır ve arka planda çalıştırır. Tabii ki bu program kullanıcı müdahalesi gerektirmez anlamına gelir. Bu kabuk ile ilgili bir şeydir. Peki, ne yapmak istiyorsun? Plan ya da başka bir şey bir programı derlemek için?

[Quote = ykul] unix yılında derleme a.out dosyasını sonra oluşturmak ve ..... [/quote] 1. Hangi Unix'lerde biri demek? HP-UX, AIX, IRIX, Solaris, BSD ... ? 2. hangi kabuk senin mentiioned unix oldu? bash, bourne sh cshell, korn ... ?

Ben sadece "komut" veya Linux bir arka plan işlemi olarak bir programı çalıştırmak ve derlemek için gereken adımları bilmek istiyorum.

[Quote = ykul] kuvvetiyle o example_command & olsun??????? Onunla ilgisi WHT. (I = 0;; printf dışarı programı orint, bu / dev / null yönlendiriliyorsunuz olacaktır i / dev / Bu noktada # & boş, böylece, ben bir program-ac main () {i uzun yazmak gösterdi. Eğer çıkış da stderr içinde kolayca hem (stdout ve stderr) bu şekilde / dev / null. # a.out> / dev / null 2> & 1 & HTH Pigi yönlendirebilirsiniz bazı program varsa

Merhaba, bu uygulanış dosyası gibi ve bir Konsole örneğin kullanabilirsiniz: xpdf file.pdf & Umarım bu yardımcı olur

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back