Nasıl bir CNC delme PCB makine inşa etmek

T

Trinh The Long

Guest
Merhaba tüm Arkadaş, bana şematik, yazılım dahil bir CNC delme PCB makine inşa yardımcı olun. Çok teşekkürler, Uzun :) Trinh

Merhaba arkadaşım bu proje için sizin için tam yazılım yardımcı olabilir deneyin elaktor elaktronic Saygılarımızla Parfüm indirebilirsiniz

TANBO pcb sondaj makinesi için articale ilginçtir. ama okumak için sadece iyidir. Elektor yalnızca GAL dosya ve indirmek için pcb kurulu sanatı dosyası vardır, unutmayın. ONLAR aslında bu makineyi kullanmak için windows yazılım yok. Ayrıca ya Tanbo sitede gerekli yazılımı bulmak alışkanlık. Birisi gerekli makine işletim programı varsa, lütfen bana bildirin. meydan okuyucu

Herkes Elektor pcb matkap inşa etti? i nasıl çalıştığını iyi görmek için ilgi duyuyorum? hangi windows yazılım hakkında?

Herkes donanım oluşturmak için nasıl bilgi bulmak? teşekkürler! Rüzgâraltı

Ben LPKF tarafından yapılan bu tür makine (modele Protomat C60) var. ( www.lpkf.de ). Bu büyük ekipman bulunuyor. Ben de delik kaplama (Hasar görmüş içindeki unfortuntely kontrol ünitesi) için bir cihaz var. Protomat C60 inanılmaz doğruluğu ve çözünürlüğe sahiptir. Taşıyabilirsiniz küçük baş adım 9um olduğunu. Sen DIP enclosuse 2 işaretçilerine (2.54 mm) arasında 5 parça koyabilirsiniz. Makine geleneksel elektrokimyasal yöntemler ile yapılabilmektedir edilemeyen çok karmaşık PCB yapabilir.

TANBO pcb sondaj makinesi için articale ilginçtir. ama okumak için sadece iyidir. Elektor yalnızca GAL dosya ve indirmek için pcb kurulu sanatı dosyası vardır, unutmayın. ONLAR aslında bu makineyi kullanmak için windows yazılım yok. Ayrıca ya Tanbo sitede gerekli yazılımı bulmak alışkanlık. Birisi gerekli makine işletim programı varsa, lütfen bana bildirin. challenger
Sevgili dostum, senin bana bu yazılımı sağlayabilir? en iyi konuda jatin ile teşekkür

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back