Matlab değişkenlerin bir matris tanımlamak için nasıl?

F

Fractional-N

Guest
Matlab değişkenlerin bir matris tanımlamak için nasıl? Örneğin ben gibi bir matris istiyorum: a = [sin (t) cos (t); cos (t) sin (t)] I = .5 bana t vermelidir atadığınızda böylece "t", bir değişken olarak [0,4796 0,8776; 0,8776 0,4796] Bunu nasıl yapmalıyım? Bana u eğer yardım! teşekkürler!

Oldukça sorunuzu anlamıyorum. Ben sadece MATLAB içine iki ifadeyi yazarsanız: [color = brown] t = .5 a = [sin (t) cos (t); cos (t) sin (t)] [/color] o kadar çıkan matrisi görüntüler Talep: [color = brown] 0,479425538604203 0,877582561890373 0,877582561890373 0,479425538604203 [/color] Yoksa bunu köşeli parantez ve noktalı virgül ile biçimlendirilmiş ister misin?

Hayır, önce ben bir matris ("t" gibi bir değişken gibi içeren) sonra bir döngü içine koyun, ve değişken değiştirme ve farklı değerler elde tanımlamak istediğiniz matris tanımını yazmalı --------- - yazmanız gerekir: (ben yaptım!) >> syms t >> a = [sin (t) cos (t); cos (t) sin (t)] a = [sin (t), cos (t )] [cos (t), sin (t)] >> t = 1.2; >> AA = [sin (t), cos (t)] [cos (t), sin (t)] ----- ------------------------ temizleyin mi?! Ben bir değişken olduğu matris "t" istiyorum! Bunu nasıl yapabilirim? teşekkürler!

Ah, Maple sembolik işleme gibi görünüyor. Üzgünüm, MATLAB bu yönü araştırdı hiç.

[Kod] syms ta = [sin (t), cos (t) bağlanmasını; cos (t) sin (t)] a = subs (a, t, 0.1), [/kod]

Merhaba, bir klasöre kaydedilen metinleri yani dosyaları okumak ve her tekrarında her bazı işlem yapmak için MATLAB for döngüsünü yazmak için herhangi bir yolu var mı. Yani dosyaları 1.txt, 2.txt, varsa diyelim ... Tüm ZARAR adında bir klasöre kaydedilir. i 1.txt İlk ---- açmak istiyorum> bazı hesaplama yapmak ve daha sonra açık 2.txt sonucu görüntülemek ve sonra 3.txt ve böylece aynı hesaplama yapmak. teşekkürler Anvari'nin

a = [-0,5 0 0 0; 1 -1 0 0; 0 1 -3 0; 0 0 1 -10]; k1 = char; k2 = char; k3 = char; k4 = char; s = char c = [K1 ve K2 k3 k4], b = [4,5, 1, 0, 0], i = halkası (4), q = b * C, t = S * i; w = tq, e = det (w),% + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + neden doğru değildir?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back