LM101BSYLU denilen 2x16 LCD veri sayfası arıyorsunuz

M

mero_shearar

Guest
Merhaba Ben SÜLEYMAN ve bir etiket üzerinde yazdı vardır LM101BSYLU ve LCD 2 integerated ICs ve 16 pinli konnektörü var denedim denir LDE arkadan aydınlatma ile 2x16 LCD ekran aldım her biri internette bunun için veri aramak için ama herhangi bir şey bulamadı bazı biri Beni bağlamak için nasıl yardım LÜTFEN miyim:?: bye

Merhaba José Luis Nasıl ben yedekte gün herhangi bir şekilde merhaba silvio teşekkür teşekkür şansım withe için google kullanmış, ama ben seni LCF Metre gibi projelerin çok başka bir soru sormak istiyorum onu ​​bulabiliriz, kapasitans metre Kullanım Standartdışı 2x16 LCD söylüyor Arka ama onlar Tam LCD diyemeyiz don ile ekran i bu projeler için bu LCD kullanabilirsiniz: D çok teşekkür Goodby

EVET bunu kullanabilirsiniz. Standart 2x26 LCD ekran kullanılarak projelerin çoğu HD44780 denetleyici göredir. Aynı komut seti kullanır gibi Samsung KS0066U denetleyicisi Hitachi HD44780 ile eşdeğerdir. Yazılım zamanlayıcı gecikme rutin yerine DB7 Meşgul bit yoklama gerçekleştirerek daha dayanır Ancak bazı zorluk karşılaşabilirsiniz. Daha bundan daha farklı bir zamanlama özellikleri nedeniyle görüntüleme rutin başlatma sırasında bazı sorunları olabilir. Bütün bu kolayca ince ayar gecikme performans çözülebilir. ve sayfa 12 bak http://www.esb.cz/pdf/tianma/znak/TM162ADA6.pdf Tablonun son sütununda size fosc yürütülmesine zaman bulabilirsiniz KS0066U denetleyici kullanarak = 270 kHz bir standart bir.

Ben gömülü için yeni ve son deneme için bir LCD ekran satın aldı. I cihazı kontrol etmek için Atmel 89c51 kullanıyorum. Herhangi biri 2x16 (5x7 ızgara karakter) LCD ekranda herhangi bir karakter görüntülemek için yordamı nedir, söyleyebilir.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back