L & T Tüm Akım Ölçer için 3 Faz 4 Kablo Bağlantısı

S

Sanath Embedded

Guest
Merhaba çocuklar, Şu anda Tüm Akım Ölçer Üç faz dört telli bağlantı ile çalışıyorum. Şekilde gösterildiği gibi Ama bütün akım ölçer için girdi ve Yük terminal bağlantıları için ben hakemli L & T Ölçüm manuel olarak farklı bir şey görünüyor. Faz (R, Y, B, N) sırasıyla (M1, M2, M3, M0) terminalleri ve Yük bağlantıları (L1, L2, L3) verildi verilen Yük ve Nötr bağlantısının bir ucunu verildi Yük diğer ucunu. Ama bütün Neutral.Please şeyleri netleştirmek için bana yardım kısa olmuştur M1, M2, M3 bağlantıyı anlamak mümkün değilim.

Hai Sanath Ben Live ve Newtral arasında herhangi bir kısa bkz Yüklü Gömülü. Sadece bağlanmak RYB ve M1, M2, M3 ve M0 ile Nötr ve sırasıyla L1, L2, L # ve L0 için 3 faz yük teller ve Nötr bağlamanız gerekir. Açıktır. Verilen devre bağlantı terminalleri yukarıda bir şey görmüyorum. Bu devreler metre içindeki devreleri temsil etmektedir. Yardımıyla?? İyi şanslar

Merhaba pranam Eğer Giriş faz L1, L2, L3 ve L0 M1, M2, M3 ve M0 ve yük terminalleri bağlı söylediğim gibi. Ama yine metre devresinde I M1 kısaltma ihtiyacı ne olduğunu merak ediyorum, Nötr line.Here Faz hatları (R, Y, B) ile M2, M3 terminalleri Akım Trafosu (CT) ve Yük verilen diğer ucunu verilir terminali. Yani CT o / p Metre devresine bağlı olacaktır. Sanath Saygılar

[Alıntı yap] Ama hala metre devresinde I M1, Nötr hattı ile M2, M3 terminalleri. [/Quote] kısaltma ihtiyacı nedir Onlar kısa değildir merak ediyorum. Çapraz çizgiler daireler sırasıyla güç enerji ölçüm devresi temsil eder.

Evet benim cevap fvm aynı olacaktır. Bu kısa değil. İyi şanslar

Hatta ben de% 100 o kısa olmadığını siz katılıyorum. Fakat bu bağlantı simgesi kısa yollarla ne yaptığını açıklamak istiyorum. Sözü ne yuvarlak sembol Metre içinde bağlı CT (Akım Trafosu) 'dir. Üç faz gerilim kabloları doğrudan P1, P2, P3, P0 verilen Harici CT işletilen metre için bile aynı bağlantı şeması. ve dış CT ile mevcut teller. : |

Sadece "daire" bir "kısa" olarak refring olan yer ve cicruit yükleyin. Profesyonelce devre% 100 mükemmel.

Ya Kırmızı renk ile vurgulanır olmuştur ne aşağıdaki şemaya bunu kontrol edin. Aslında ben zaten tasarlanmış Web Trifaze Enerji metre ADE7758 kullanılarak etkinleştirilir. Benim proje için ekstra özellikler eklemek için bu L & T Manual atıfta böylece, ben GT bu bağlantı şeması ile şaşırttı. Tabii herhangi bir anlam ifade etmiyor kısa devre.

Ben de diğer contribuitions hiç duymadığı, izlenimi altında değilim. Kendim veya başkaları tekrarlamak gerek yok. Sen enerji ve güç metre devre sembolleri ile ilgili bazı temel elektrik mühendisliği ders kitabı danışmak isteyebilirsiniz. Çok genel bir açıklama olarak: Bir devre sembolü bir düz çizgi kısa olması gerekmez.

... Ben az konuşma duyuyorum .... Üzgünüm .... teşekkürler Frank ... çok Onun benim cevap.

I Enerji sayacı kullanılan bu elektrik sembolleri çok farkında değilim beri büyük öneriler için teşekkür ederim çocuklar, ben diğer kaynaklardan biraz daha iyi açıklama almak umuyoruz.

Sevgili Sanath, benim anlayışıma göre, tam olarak doğru olduğunu sorguluyorlar. Şekil birlikte tüm üç faz gerilim terminali kısa devre olduğunu, bunu L & T çizim hata olduğunu düşünüyorum gösterir. Saygılar Lib

Nötr bağlantıları Hi Saneth, nötr / toprak doğrudan kısa yoktur açıkladı, u çizim yanlış interperiting edilir, geniş daireler bobin ifadesidir ve bir bobin elektron akışına izin vermek için bir nötr bağlantısı gerektirir ve bu nedenle nötr bağlantıları değildir onlar bu sayacı olmadan, sadece bobinler için nötr bağlantıları vardır doğrudan kısa çalışmamasına neden olur!! Ayrıca sağ alt köşedeki onları haçlar ile daireler yükleme yükü temsil, ben diğer Orada bahsediyordu chap ne yapacağımı bilmiyorum!!

L & T çizim çapraz çizgiler ile mükemmel right.The daireler sırasıyla enerji ölçüm devresi gücü temsil ediyor. Sadece bir dahili bağlantı temsilidir.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back