Bandpass filtresi Matlab kodu Need

S

smartshashi

Guest
Ben Bandpass filtresi tasarlamak zorunda ve ben analizi için Matlab için bandpass filtre kodu gerekir. Kimsem veya net bağlantıları sağlamak eğer bana kodunu gönderin. Teşekkürler ..

merhaba, bunu ;) onun kolay, sadece denemek, matlab gelen filtre kullanarak FDAtools oluşturabilirsiniz

fdatool bandpass almak bater, bu u u fir filtreler için pencereleme tekniğinde kullanmak istiyorsanız da u wintool kullanabilirsiniz ur sorunu için kullanabilirsiniz u IIR filtreler cofficents verecek

[Quote = xulfee] fdatool bandpass almak bater, bu u u [/quote] köknar filtreler için pencereleme tekniğinde kullanmak istiyorsanız da u wintool kullanabilirsiniz ur sorunu için kullanabilirsiniz u IIR filtreler cofficents verecektir lütfen ben biraz ister matlab fdatool kullanarak yardımcı. Benim filtre tasarlanmıştır ama benim sinyal uygulamak için nasıl bilmiyorum. Ben bir nesne olarak veya çalışma alanına ya da bir SOS matris olarak filtresi vermek, hatta bir m-dosyası olarak yok. Ama benim orijinal sinyal bu filtre uygulayamazsınız. Nasıl bulabilirim. Ya da u bana bir BPF tasarım ve benim sinyal uygulamak için başka bir yöntem önermek. Gerçekten karıştı ettik. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba! Ben aynı sorun var! Ben matlab üzerinde fdatool üzerinde bir filtre uygulayabilirsiniz ama sonra benim sinyal uygulamak istiyorum ve bunu mümkün değildir. Ben sptool için dışa çalışıyorum ama düzgün vermez.

Merhaba efendim ben nasıl cpw geçişler bu mikrodalga için kod yazmak için bu kağıt (eklenmiş dosya) için matlab kod yazmak nasıl bilmiyorum ... bu kağıt için plz send matlab kodu ............. benim posta id var naveeen.doki @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back