D
difflvl
Guest
Merhaba, herkes bir kaynak veya Altium Designer ile kullanmak için ortak bileşenleri için 3d modelleri içeren bir web sitesi için bir bağlantı var mı? Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
http://videos.altium.com/trainingcenter/player.html?ep=1041 [/url]. 3D modelleri görüntülemek için unutmayın, DirectX 9.0c ve Seviye 3 Shader işleme kapasitesine sahip bir video kartına sahip olmak zorunda. 3D modeli görüntülemek için, Kitaplık veya PCB Düzenleyicisi'nde, daha sonra "L" tuşuna bastığınızda "3" vurmak ve istediğiniz 3D ekran hangi türü için onay kutularını. 2D ekrana geri dönmek için, "2" tuşuna basın.
Bu benim sorunum. Benim PC DirectX 9.0c ve Seviye 3 Shader desteklemiyor, bu yüzden "3" ve "2" kısayolları hiçbir etkisi yoktur. Sonuçlar ortaya Benim tek şansı kullanmak için Lagacy araçlar> Legacy 3D görünümü PCB editörü, size tarif ettiği adımları geçtikten sonra ve kütüphane kaydedin. Olduğunu Dikdörtgen - - ve aynı renk - gri Ama hep aynı şekle sahiptirler.
, o zaman tüm yeni 3D ekran kullanamazsınız. Sen DXP ve AD önceki sürümlerinde izin olarak şematik sembol bir 3D model eklemek zorunda olacak - bu "eski" demek. Sen şematik sembol özelliklerini içine gidin ve 3D modeli ekleyin. Eğer şemadan PCB güncelleme, model PCB ayak izi bağlı olacak ve bu ayak izi modeli ile tahta görmek için eski 3D görünümü kullanmak mümkün olacak. Eğer bir modelini ekleyiniz yoksa, AD bir model yapmak için bileşeni vücudun kullanabilirsiniz, ancak gelişmiş özelliklere sahip olmayacaktır.Lagacy araçlar> Legacy 3D görünümü [/i] PCB editörü, size tarif ettiği adımları geçtikten sonra ve kütüphane kaydedin. Olduğunu Dikdörtgen - - ve aynı renk - Ama hep aynı şekle sahiptirler. Gri grafik kartı DirectX ve Shader Seviye 3 desteği yoksa